slider vervolg

kunststof kozijnen

Bespaar energie

Met kunststof raam en deur systemen van REHAU

Meestal stelt u zich maar eenmaal de vraag wat het beste raamsysteem is: in de beginfase van de bouw of renovatie.

Als u ramen kiest em een REHAU profiel systeem, bent u zeker van een juiste beslissing - zowel qua design, comfort en kostenbesparing als isolatie en duurzaamheid.

Zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar voelt u zich behaaglijk en beschermd achter ramen uit REHAU profielsystemen. U geniet dus niet alleen van een aangename woonruimte, maar kunt u ook een lagere energie rekening verwachten.

Ramen uit REHAU raamsystemen zijn de perfecte keuze voor energiezuinige woningen, voor zogenaamde passiefhuizen en voor het energiezuinig renoveren van oudere woningen.

Kunststof ramen en deuren van REHAU dragen bij aan een gezond woonklimaat en zijn optimaal inbraakwerend (SKG). Daarnaast zijn ze van een betrouwbare kwaliteit; Duitse degelijkheid.

Met de hoogisolerende beglazing bespaart u veel energie. Het bereiken van een U-waarde van 0,73 is geen probleem. bovendien zijn REHAU raam en deursystemen gebruiks en onderhoudsvriendelijk.

U hoeft nooit meer te schilderen en de kozijnen zijn gemakkelijk te reinigen. Alles wordt op maat geleverd en gemonteerd. Daarbij heeft u de keuze uit diverse kleurmogelijkheden, zoals kleurpantserfolie met houtnerf- of gladde structuur of hoogwaardig acryl lak. levering met inzethorren is mogelijk. Ook bent u verzekerd van een professionele montage door onze ervaren monteurs.

 

premium joomla templates